С търсене на пари за лечение на уж тежкоболната си приятелка

...
С търсене на пари за лечение на уж тежкоболната си приятелка
Коментари Харесай

Ало-измамник разболя приятелката си

С търсене на пари за лекуване на уж тежкоболната си другарка опитва да се отърве от ареста арестуван за серия ало-измами  рецидивист.

Пред арбитър в Стара Загора, неотдавна излезлият от пандиза 41-годишен Малин Богданов, описа сърцераздирателна история по какъв начин поради 15-годишната Пепа П. се „ решил “ на случката да се прави на почитан полицай и да мами старци, с цел да им присвои спестяванията.

По думите му непълнолетката, която е хваната на паркинг в Хасково с торба с 4 800 лева и златни монети, благосъстоятелност на 86-годишна старозагорка, страдала от аутизъм и куп други психологични отклонения. Тя сякаш била зарязана от родителите си и Малин почнал да се грижи за нея от положително сърце.

Близо половин час траяла сълзливата мелодрама, която обаче не срещнала „ схващане “ от страна на съдията.

От показаните документи ставало ясно, че Богданов е изпечен нарушител, в биографията му имало половин дузина изтърпени към този момент присъди, като първата била 8-годишна, поради опит за ликвидиране още като малолетен.

Богданов бе „ закопчан “ на паркинг в Хасково на 11 август, против него има повдигнато обвиняване по тъжба на 86-годишна старозагорка за нагла ало- машинация.

Криминалистите поставили белезниците на китките на измамника до момента в който прибирал торбичката на парите и златото на бабата в персоналния си автомобил „ Фолксваген “.

Там са открити принадлежности за влизане с щурм, мобилни телефони, СИМ-карти, и други помощни средства за осъществените закононарушения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР